Over ons

Autobedrijf Gerard Bril & AutoFirst Bergentheim:

Twee dynamische bedrijven onder één dak.
Een team met ervaren, goed geschoolde èn enthousiaste medewerkers staat graag voor je klaar.
Vanuit ons moderne bedrijfspand aan de Van der Pijlweg in Bergentheim, nabij Hardenberg, kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Voor reparatie, APK, diagnose en onderhoud aan de gewone, maar ook aan de hybride en electrische auto, bieden wij je de beste service en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De wensen van de klant staan altijd bij ons voorop.
Ook op het gebied van verkoop, inkoop, import, lease en andere financieringconstructies van zowel nieuwe als gebruikte auto's, ben je bij ons aan het juiste adres! Onze verkoper Gerard staat graag voor je klaar om je te begeleiden bij de aanschaf van een auto. Kom gerust langs voor een bezoek aan onze moderne showroom of werkplaats voor een kennismaking onder het genot van een lekker bakje koffie

Missie en Visie

"Autobedrijf Gerard Bril: "De juiste kijk op service"

Missie

We worden blij als onze klanten ons waarderen om onze fantastische service, om onze betrouwbaarheid en onze klantvriendelijke, toegankelijke en persoonlijke benadering. We doen wat we zeggen. De klant mag van ons verwachten dat we meedenken over adequate oplossingen tegen een betaalbare prijs.

Visie

Onze organisatie kenmerkt zich door onze klantvriendelijke, toegankelijke en persoonlijke benadering,  Onze klanten brengen in het het volste vertrouwen hun auto bij ons voor onderhoud en reparatie. Ons doel is razend enthousiaste klanten te krijgen en te houden. 

Onze klanten waarderen ons met een 8,7. Het afgelopen jaar hebben we onze dienstverlening weten te verbeteren, met als resultaat dat klanten ons hebben beoordeeld met een 9,1 gemiddeld. Daar zijn we trots op! Goed en helder communiceren met onze klanten vinden wij essentieel. De klant staat bij ons voorop! Elke dag is het ons streven om klanten positief te verrassen met persoonlijke aandacht, kwaliteit en dat voor een faire prijs.

 

Gerard Bril team

 

Aanmelden AutoFirst Bergentheim en Autobedrijf Gerard Bril nieuwsbrief kan hier.

Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Pech hulp voor onderweg? Lees meer over AutoFirst Mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Start een WhatsApp gesprek! 

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst Gerard Bril

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Gerard Bril

Lees meer