Over ons

AutoFirst Gerard Bril; Jong autobedrijf met vernieuwende insteek!

Wij zijn een jong autobedrijf met een vernieuwende insteek. Vanuit onze locatie, gelegen aan de Van der Pijlweg te Bergentheim, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Wij bieden u de beste service en prijs-kwaliteit verhouding voor reparatie, APK en onderhoud. De wensen van de klant staan bij ons voorop! Ook op het gebied van verkoop van occasions en zelfs voor leasecontracten bent u bij ons aan het juiste adres!

Komt u gerust eens langs voor een bezoek aan onze showroom en laat u onder het genot van een kop koffie verrassen door ons schitterende aanbod.

Missie en Visie

"Autobedrijf Gerard Bril: "De juiste kijk op service"

Missie

Onze missie is dat klanten ons waarderen om onze fantastische service, de betrouwbaarheid en de klantvriendelijke, persoonlijke benadering. We doen wat we toezeggen. De klant mag van ons verwachten dat we meedenken over adequate oplossingen tegen een betaalbare prijs.

Visie

De klanten vinden Autobedrijf Gerard Bril een bedrijf met een klantvriendelijke en persoonlijke benadering waar zij in het volste vertrouwen hun auto naar toe brengen voor onderhoud en reparatie. Ons doel is razend enthousiaste klanten te krijgen en te houden.

In een recent klanttevredenheidsonderzoek onder onze klanten werd onze hoge service door hen met een 8,4 gewaardeerd. Dat is al heel mooi, maar we streven naar een 8,7. Dat moet toch mogelijk zijn met klanten die wij beschouwen als onze trouwste fans. Echte fans omdat wij ons simpelweg onderscheiden in informele klantgerichtheid, betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en persoonlijke service. Wij willen ons nog meer profileren in de regio door actief deel te nemen aan regionale initiatieven. Een goede communicatie met onze klanten vinden wij essentieel. We gaan onze klanten positief verrassen. Met kwaliteit voor een faire prijs.

 

Gerard Bril team

 

Aanmelden Gerard Bril Nieuwsbrief kan hier

Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Pech hulp voor onderweg? Lees meer over AutoFirst Mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

>Klik hier en start een gesprek via WhatsApp! Of ga naar onze contactpagina.

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst Gerard Bril

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Gerard Bril

Lees meer